Uitvaartfilms - In Solemnis

In Solemnis
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uitvaartfilms


Nabestaanden verwerken het verlies van een dierbare ieder op hun eigen manier. Een uitvaartfilm kan helpen bij het rouwproces en als waardevolle herinnering. Afscheid nemen is vaak zo emotioneel dat nabestaanden tijdens de uitvaart veel ‘missen’. Met een uitvaartfilm kunnen zij de gesproken woorden later rustig terugluisteren en mooie momenten herbeleven. De uitvaartfilm kan ook van grote betekenis zijn voor nabestaanden en betrokkenen die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn.

Onze cameraman Dennis Faro van Dencam werkt tijdens de uitvaart vanzelfsprekend discreet. Dennis heeft veel ervaring met het filmen van uitvaarten en gaat uiterst respectvol om met de situatie en met de aanwezigen.

Vooraf worden uw wensen betreft de film besproken. Ook kunt u aangeven welke muziek u in de film gemonteerd wilt hebben. Dennis maakt een sfeervol document, een waardevolle herinnering voor allen die de overledene goed gekend hebben. Vanzelfsprekend gaan Dennis en In Solemnis discreet om met het filmmateriaal. Via het contactformulier kunt u informeren naar de mogelijkheden.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu