Uitvaartdienst - In Solemnis

In Solemnis
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uitvaartdienst

 
Als u te maken krijgt met het overlijden van een dierbaar persoon dan staat de tijd even stil. Het is een schok dat een dierbare overleden is. En dan volgt een onwerkelijke, hectische tijd van veel zaken regelen voor de uitvaart. Er komt een begrafenisondernemer bij u over de vloer voor het regelen van allerlei zakelijke dienstverlening zoals het uitkiezen van een kist, het opbaren van de overledene, de bloemen, de rouwbrieven, begraven of cremeren, tijden en plaats van de uitvaart. In deze tijd moet u als nabestaande veel keuzes maken voor het naderende afscheid.  U krijgt nauwelijks de tijd om even te rouwen of om tot uw zelf te komen. Kortom allerlei emoties passeren de revue.

 
In tijden van secularisatie kiezen steeds minder mensen voor een religieuze uitvaart in een kerk of in de gemeenschap van de eigen levensovertuiging of traditie. De nabestaanden willen graag een persoonlijk afscheid met eigen invulling. Met eigen gekozen teksten, muziek, gedichten en herinneringen ophalen aan de overledene zoals hij/zij was in het leven. Het is belangrijk dat de afscheidsdienst met voldoende aandacht en professionele zorg begeleid wordt.

In Solemnis staat voor “een belangrijke gebeurtenis met zorg en aandacht verzorgen.”  Een medewerker van In Solemnis Uitvaartdiensten zal u helpen te zoeken naar woorden, teksten, gedichten, muziek, persoonlijke herinneringen om een zinvolle afscheidsdienst  te verzorgen waar u op een waardige manier afscheid kunt nemen van uw overledene. Een dienst waar u veel kracht en troost uit put.  Een professionele spreker die de overledene namens de nabestaanden voor het voetlicht kan laten brengen. Dit is een professioneel beroep, een vak met nodige aandacht en perfectie zodat het afscheid voor u met de juiste woorden, zorg en aandacht vorm gegeven wordt. Dit hoort niet te gebeuren door een personeelslid van een uitvaartonderneming, maar door een professionele spreker. Iemand die dit belangrijke beroep verstaat en een opleiding heeft genoten om dit te kunnen.

Het team van In Solemnis uitvaardiensten staat voor u klaar. We verzorgen samen met u het afscheid van uw dierbare overledene naar uw wensen in een persoonlijke afscheidsdienst in een aula op een begraafplaats, het crematorium of andere plaats waar de afscheidsdienst gehouden wordt. We gaan met u in gesprek over uw wensen en we verzorgen samen met u de vorm en inhoud van de afscheidsdienst.  Op deze manier wordt het uw afscheid, met uw wensen en uw eigen keuzes.

 
We verzorgen samen met u in de gemeente Heeze-Leende en Sterksel maar ook in de regio Eindhoven uw persoonlijke uitvaartdienst.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu